Podiumpas

Goed nieuws voor jou als cultuurliefhebber! Vanaf 1 september kun je met je Podiumpas ook naar het Muziekgebouw.

Voordelig naar cultuur
Met Podiumpas kun je voor €35 per maand onbeperkt naar concerten en voorstellingen. Niet alleen bij ons, maar bij ruim 50 aangesloten podia, verspreid over heel Nederland. Reserveren kan vanaf 30 dagen voor het concert. Zo kun je voor een vast bedrag zo vaak als je wilt naar al het moois dat de Nederlandse podia te bieden hebben.

De pas is maandelijks opzegbaar na 4 maanden, is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt de pas online aanschaffen via Podiumpas.nl.

Hoe werkt het?
Heb je al een Podiumpas? We verheugen ons erop je te zien! Een bezoek als pashouder gaat als volgt:

  • Je kunt je ticket reserveren vanaf 30 dagen voor het concert. Dit kan vooralsnog alleen telefonisch via 020 788 2000 of aan de kassabalie (openingstijden kassa). Online reserveren is nog niet mogelijk.
  • De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas dus 1 ticket reserveren. Als je iemand mee wil nemen, is het mogelijk om tickets bij te bestellen tegen normaal tarief.
  • Laat op de dag van het concert je Podiumpas scannen bij de kassa om je ticket op te halen.
  • De Podiumpas is te gebruiken bij vrijwel alle reguliere concerten in het Muziekgebouw, maar er zijn enkele uitzonderingen zoals verhuringen. Onze kassamedewerkers kunnen je vertellen welke dat zijn.
  • Heb je gereserveerd, maar kan je onverhoopt toch niet komen? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar kassa@muziekgebouw.nl zodat we jouw plaats nog aan een andere liefhebber kunnen verkopen.

Naar de concertagenda