Steun ons

'Muziekgebouw aan 't IJ is mijn favoriete cultuurpodium. Ik ben een groot muziekliefhebber en het brede aanbod met hoge kwaliteit spreekt mij zeer aan. Het is mooi om te ervaren hoe de programmering elk jaar sterker lijkt te worden.' - Anonieme schenker

De bijdragen van particuliere schenkers helpen het Muziekgebouw de volgende projecten mogelijk te maken:

• Bijzondere artistieke programma’s: dit seizoen bijvoorbeeld Minimal Music Festival (april 2019) en het Andriessen Festival (mei 2019).
• Opdrachtcomposities: het Muziekgebouw draagt bij aan de ontwikkeling van muziek door ieder seizoen verschillende opdrachten aan componisten te verstrekken (mede dankzij steun van AMMODO).
• Educatieve projecten: in ons eigen SoundLAB maken kinderen en tieners kennis met hedendaagse muziek en ons talentontwikkelingsprogramma geeft een podium aan veelbelovende jonge musici.

V.l.n.r: Strijkkwartet Marathon 2017, openbare repetitie Ives Ensemble, workshop SoundLAB


Schenken aan het Muziekgebouw

Schenken is een persoonlijke keuze. Het Muziekgebouw vindt het belangrijk dat donateurs een bedrag kiezen dat bij hen past: elke bijdrage is van harte welkom. U kunt eenmalig doneren of structureel. Bij een structurele schenking kunt kiezen om het bedrag maandelijks van uw rekening te laten incasseren of in één keer aan het begin van het seizoen. Vanaf een jaarbijdrage van €50,-- bieden wij verschillende tegenprestaties.
 

Vanaf €50,--
• Elk seizoen drie uitnodigingen voor speciale activiteiten, zoals openbare repetities van wereldpremières, lezingen en themarondleidingen
• Speciale nieuwsbrief

 Vanaf €150,--
• Alle bovenstaande voordelen, met daarbij:
• Ieder seizoen een uitnodiging voor een bijzondere extra activiteit


Vanaf €500,--

• Alle bovenstaande voordelen, met daarbij:
• Uitnodiging exclusieve avond: de Muzikale Salon op het podium van de Grote Zaal


Vanaf €1.000,--

• Alle bovenstaande voordelen, met daarbij:
• Uitnodiging voor de Seizoensopening of een Festivalopening van het Muziekgebouw

Nalatenschappen

Het is mogelijk het Muziekgebouw op te nemen in uw testament. U ontvangt dan dezelfde privileges als Vrienden die €1.000,-- of meer bijdragen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor (contactgegevens staan onderaan deze pagina).

Fiscaliteit
Het Muziekgebouw heeft de culturele ANBI-status, wat betekent dat u een groot gedeelte van uw (eenmalige of periodieke) schenking van de belasting kunt aftrekken. Op www.anbigift.nl/muziekgebouw treft u een rekenmodule waarbij u snel kunt zien welk belastingvoordeel u dat oplevert. Daarnaast is het Muziekgebouw volledig vrijgesteld van erfbelasting, waardoor de schenking vanuit een erfenis volledig aan de doelstelling ten goede komt.

Aanmelden en contact
U kunt uw donatie kenbaar maken door contact op te nemen met Roelof Voorintholt (relatiebeheer): vrienden@muziekgebouw.nl, 020-7882010.

Gegevens
Rekeningnummer: NL76 RABO 0383 5347 47
Vermeld bij een eenmalige schenking ook uw naam en adres.
ANBI/RSIN nummer: 004931415

Cookies op muziekgebouw.nl
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Meer informatie leest u in onze privacyverklaring